Met welke klachten ga je naar een psycholoog?

Psychische problemen of klachten hebben vaak te maken met je innerlijke gezondheid, je gevoelens en gedachten. Je kunt dan last hebben van een depressie, angst, pijn, verslaving, bezorgdheid, verdriet, negatieve gedachten, etc.

Je kunt ook algemenere klachten of vragen hebben. Je kunt het moeilijk hebben in je leven, je werk of de liefde. Je zit bijvoorbeeld in een lastige fase in je leven, je wilt zoeken naar een oplossing voor je relatieproblemen of je hebt een gebrek aan zelfvertrouwen. Ook met dit soort vragen kun je terecht bij een psycholoog.

Ook fysieke klachten kunnen te maken hebben met je psychische problemen, bijvoorbeeld hoofdpijn, buikpijn, slapeloosheid, te veel of te weinig eten of vermoeidheid.

Je kunt bij onze psychologenpraktijk met al je vragen of klachten terecht. Ook als je niet goed weet wat je precies mankeert. Geen enkele vraag of klacht vinden wij vreemd of is bij ons onbekend. Met onze kennis en ervaring kunnen we je helpen te onderzoeken wat er aan de hand is, de oorzaak van je klacht achterhalen, uitleggen wat je eraan kunt doen en je de juiste ondersteuning geven zodat je weer verder kunt met je leven.

Op welk moment ga je naar een psycholoog?

Hoe eerder, hoe beter! Veel mensen blijven te lang rondlopen met klachten die goed en snel te behandelen zijn. Sommigen durven niet naar een psycholoog te gaan of ze schamen zich voor hun klachten en problemen. Naarmate je langer wacht, worden de klachten ernstiger en wordt het lastiger om de klachten te behandelen. De duur van de behandeling zal dan toenemen.

Aarzel daarom niet, zoek snel deskundige hulp!

Contact Psychologenpraktijk Amsterdam

Heb je hulp nodig of heb je vragen over de behandeling van je klachten? Bel voor een afspraak of stuur een mail naar Psychologenpraktijk Amsterdam. We helpen je graag!