Cliënten vertellen

Psychologenpraktijk Amsterdam
5 / 5 sterren - Al vanaf het eerste moment voelde ik me ontzettend op mijn gemak bij je. Ik kon gemakkelijk mijn verhaal doen. Onze fijne gesprekken hebben me veel inzicht gegeven en eraan bijgedragen dat ik grote sprongen heb kunnen maken. Ook heb ik het als erg prettig ervaren dat je me praktische oefeningen en technieken hebt geleerd die ik zelf kan inzetten om beter met mijn probleem om te gaan. Ik ben ontzettend blij deze stap genomen te hebben.
Psychologenpraktijk Amsterdam
5 / 5 sterren - Al na een korte tijd voelde ik me stukken sterker worden en voelde het alsof ik langzamerhand de wereld weer aan kon. Dit traject was voor mij een ontdekkingsreis om mijn “echte zelf”te vinden en beter te leren kennen. Ik ben me nu veel meer bewust van mezelf en de wereld.”
Psychologenpraktijk Amsterdam
5 / 5 sterren - Ik ben bij deze praktijk gekomen, doordat mijn vriendin hier ook is behandeld. Bij eerdere therapieën van andere psychologen ben ik niet goed geholpen. Nu ben ik al verder dan ik ooit had durven dromen in zo’n korte tijd.
Psychologenpraktijk Amsterdam
5 / 5 sterren - Als ondernemer ben ik altijd druk met de zaak. Ik kreeg een burnout, maar na de gesprekken ben ik in staat om meer te ontspannen en vooral om rust te krijgen in mijn hoofd. Hierdoor gaan andere zaken ook veel meer vanzelf. Bedankt!
Psychologenpraktijk Amsterdam
5 / 5 sterren - Ik vond de gesprekken super fijn en ik heb mijn leven weer beter op de rit.